Echt impact maken met jouw website

Ben jij  zelfstandig ondernemer of heb je een bedrijf met personeel en wil je eindelijk die mooie nieuwe website?
Zoek niet verder, je hebt ons gevonden!
 

Wij maken websites op maat voor jouw bedrijf en passend bij de doelgroep. Jouw nieuwe functionele website is straks meer dan het visitekaartje van het bedrijf! Al onze websites zijn uniek en speciaal op maat gemaakt. Wij zijn allround en niet gebonden aan bepaalde pakketten, thema’s of standaard templates. 

Op verzoek kunnen wij specifieke functies programmeren op maat. Wij hebben oog voor jouw wensen en die van jouw klanten. Indien gewenst kunnen wij advies geven en een creatieve rol hebben in het ontwerp van jouw website. Op verzoek kunnen wij ook bijpassende webteksten schrijven en afbeeldingen verzorgen in de gewenste stijl. Uiteraard kan je deze ook zelf aanleveren. 
Onze websites zijn responsive. Omdat de meeste bezoekers van jouw website een smartphone gebruiken, worden onze websites standaard zo gemaakt dat ze geschikt zijn voor mobiel gebruik. 

Functionele websites
Wij maken ook functionele websites. Bijvoorbeeld webshops, websites met extra functionaliteiten, activiteitenplanners of patiëntenplanners. Omdat het maken van een plansysteem maatwerk en specialistisch werk is kunnen wij pas een prijsindicatie geven nadat wij een vrijblijvend intake gesprek hebben gehad. Tijdens dit gesprek bespreken wij de wensen en specifieke functies. 

Website onderhoud
Wij kunnen jouw website aanpassen, onderhoud uitvoeren of technische problemen verhelpen. Het maakt niet uit of de website door ons gemaakt is. 
Vermeld regelmatig iets nieuws op je website en houdt je huidige en potentiële klanten nieuwsgierig! Wij kunnen op maandelijkse basis updates uitvoeren en de website voorzien van nieuwe informatie wanneer jij hier zelf geen tijd voor hebt.
Liever zelf je website onderhouden? Geen probleem! Wanneer je het website onderhoud liever in eigen hand hebt, kun je dit gewoon zelf blijven doen. Onze WordPress websites zijn gebruiksvriendelijk, zodat jij zelf foto’s en teksten kan toevoegen. Daar heb je ons niet meer voor nodig. Ook het bijhouden van onze webshops is makkelijk, je hebt ons niet nodig om nieuwe producten toe te voegen of prijswijzigingen door te voeren. Je regelt dit voortaan snel en gemakkelijk zelf. Dat kan echt iedereen.

Wat klanten over ons zeggen

“Cbsolutions gaat door waar anderen stoppen. Ik zag al lang op tegen het vernieuwen van mijn website. Door Carmen haar enthousiasme was het gewoon leuk om er wat nieuws van te maken. Super bedankt!”

Alexander Bonnet – De Paardenbemiddelaar