0623996722

Welkom

Welkom op de website van tandarts Suzan Renet. Hier kunt u terecht voor alles wat nodig is voor een gezonde mond en mooie lach. Door middel van controles en preventie op maat zijn de meeste problemen te voorkomen. Toch kan het gebeuren dat er een behandeling nodig is. Maar of het nu gaat om het vullen van een gaatje, pijnbestrijding of een uitgebreidere behandeling, u krijgt de best mogelijke zorg. Daarmee bedoel ik niet alleen maar goede kwaliteit, maar ook een prettig contact en een comfortabel gevoel voor, tijdens en na de behandeling. Door samen te bespreken wat er nodig is en welke wensen u als patiënt heeft, kom ik tot een behandelplan wat bij u past. Wilt u meer weten over een bepaalde behandeling kunt u hier informatie vinden. 

Op deze website kunt u hopelijk alle informatie vinden die u nodig heeft. Zo niet, neem dan gerust contact met ons op via de mail of telefonisch.

 

Tandarts Suzan Renet

Mijn naam is Suzan Renet en ik werk vanaf 2006 als tandarts. Ik heb van 2000 tot 2005 de opleiding tandheelkunde gevolgd in Nijmegen. Na mijn opleiding ben ik verhuisd naar de randstad, waarbij ik in 2007 met veel plezier in Katwijk ben komen werken. Na ruim 10 jaar werken en twee kinderen die naar school gaan, heb ik besloten om de praktijk van tandarts Gesink over te nemen.

Tandartspraktijk Renet

Bel ons — 071-4024824

Contact