0623996722

Human Design is het filter waardoor je jouw liefde & licht de wereld in schijnt

~Human design by Lindy 


Hallo lieve, unieke jij!

Ik ben Lindy en ik leer jou hoe je Human Design als tool gebruikt om jouw droomleven te
manifesteren. Jij hebt een unieke missie hier op aarde en om die te volbrengen heb je te worden wie
jij mag zijn. Zelf kreeg ik zomer 2020 de diagnose PTSS na een trauma met ons oudste zoontje waar we hem bijna verloren. Het was de druppel die mijn emmer deed overlopen. Als Projector voelde ik me zo ongezien. In mijn jeugd maar ook volwassen jaren. Waar ik heel goed in was, was pleasen. Bang dat ik anders niet goed genoeg zou zijn. Ik weet wat het is om het leven moeilijk en zelfs uitzichtloos te vinden. Op mijn 34 ste toen ik in aanraking kwam met Human Design veranderde alles.

Nu leef ik mijn droomleven op Curacao en laat ik jou zien hoe jij JOUW droomleven manifesteert.
In jouw unieke design zit alles wat je nodig hebt om het tij te keren. Het is nu tijd voor succes,
voldoening en een leven waar je échte vervulling uithaalt. Laat me je meenemen terug naar je ware zelf zodat jij het leven krijgt waar je altijd van hebt gedroomd.

Liefs,
Lindy

lindy koffie curacao

Ben mijn blauwdruk nu voor de tweede keer aan het lezen. En wauw, ik ben echt onder de indruk! Ik herken zoveel, en zoveel dingen en gevoelens worden hiermee bevestigd! Ik kan hier echt wat mee.

human design blauwdrukboek charts

Wat is Human Design?

Human Design is een systeem gebaseerd op jouw geboortetijd, geboortedatum en geboorteplaats. Ra Uru Hu (zijn echte naam is Alan Krakower) heeft het Human Design systeem gechanneld in 1987. Het systeem is een combinatie van astrologie, het Hindu-Brahmin Chakra systeem, de I Ching, Kaballah en kwantumfysica.

Human Design laat je heel praktisch zien hoe je als je echte zelf kunt leven. Authentiek en uniek. Alles staat in jouw zogenaamde Human Design bodygraph. Zodra je begint te leven zoals jij ontworpen bent, begint het leven vóór je te werken. Het voelt niet langer als moeilijk en zwaar, maar wordt comfortabel en prettig. Je begrijpt jezelf op energetisch niveau en daarmee komt een diepe acceptatie voor wie je echt bent. Iedereen is perfect ontworpen. We hebben allemaal ons eigen levensdoel, gaves en krachten zodat we de wereld een stukje mooier maken. Human Design is de gebruiksaanwijzing die je daarbij begeleidt. 

 

Mijn unieke benadering geeft je niet alleen info, het transformeert jouw leven in het leven van je dromen

Ik ben een 2/4 splenic Projector. De Human Design informatie breng ik van nature heel praktisch. In Jip en Janneke taal leg ik je uit wat wél en niet de bedoeling van jou is. Zodat je het kunt toepassen en het niet alleen bij weten blijft.

Ik laat je zien hoe je je leven naar je hand zet, door jouw unieke design te leven. Dat is toch wat we uiteindelijk zoeken: ons droomleven. Alles is mogelijk.

Maar alignment gaat altijd vooraf. As within, so without.

Wat kun je verwachten van jouw Human Design Blauwdruk Boek?
Hier een voorbeeld van de inhoudsopgave:

Wat kun je verwachten van jouw Human Design Blauwdruk Boek?

Hier een voorbeeld van de inhoudsopgave:

inhoudsopgave blauwdruk

ALIGNED: Mijn online programma

11 modules, 111 lessen

 

Alles wat je nodig hebt op je design écht te belichamen!

Van alles vind je video’s én een werkboek in het programma, zodat jij niet alleen informatie opneemt, maar gaat toepassen. De wet van Actie is nodig! 😉

Inclusief meditatie om je te verbinden met de energie van liefde.
En twee meditaties om angst en emoties los te laten.

Reviews

Zo dankbaar voor al jullie mooie reviews die ik mag mogen ontvangen! Het doet me zo goed om jullie reacties te lezen, en te lezen dat ik jullie écht op weg heb geholpen om je design te gaan leven.

 

Dankje! Ben pas sinds kort mij aan het verdiepen in HD en heb pas mijn blauwdruk bij je besteld en nu al zoveel herkenning (ben pas halverwege) cool en voor deze baan dus ook mijn autoriteit gevolgd (sounding board) waarbij ik het zooo voelde in me lichaam terwijl me hoofd/ego weer allerlei mitsen en maren aan het geven was, maar dacht nee ik ga nu toch echt een sprong in het diepe wagen, mijn gevoel volgen ookal is het spannend! En zo blij mee!! Duizendmaal dank voor de info die je geeft op insta en in de blauwdruk, dat maakt het zoveel makkelijker om me erin te verdiepen en te experimenteren laughing je bent een topper!

Hey lieve Lindy, Hartstikke bedank voor het maken van mijn blauwdruk! Ik zie heel veel herkenning en heb er zin in om (steeds meer) volgens mijn design te gaan leven. Bedankt voor alle praktische toepassingen en inzichten die erin staan, heel waardevol!

Hoi, Heel erg bedankt en ook sneller dan verwacht! Veel herkenbare dingen en bevestiging van wat ikd iep van binnen al voelde. er vallen ook dingen op hun plek, waarom sommige dingen niet lukken. Ik weet nu dat ik afgelopen tijd de juiste stappen aan het zetten ben. Hopelijk kom ik dit jaar weer in alignment. Dat is wel het woord voor 2023!
Groetjes Suzanne