0623996722

Human Design is het filter waardoor je jouw liefde & licht de wereld in schijnt

~Human design by Lindy 

Hallo lieve, unieke jij!

Ik ben Lindy en ik leer jou hoe je Human Design als tool gebruikt om jouw droomleven te manifesteren. Jij hebt een unieke missie hier op aarde en om die te volbrengen heb je te worden wie jij mag zijn.

Zelf kreeg ik zomer 2020 de diagnose PTSS na een trauma met ons oudste zoontje waar we hem bijna verloren. Het was de druppel die mijn emmer deed overlopen. Als Projector voelde ik me zo ongezien. In mijn jeugd maar ook volwassen jaren. Waar ik heel goed in was, was pleasen. Bang dat ik anders niet goed genoeg zou zijn. Ik weet wat het is om het leven moeilijk en zelfs uitzichtloos te vinden. Op mijn 34 ste toen ik in aanraking kwam met Human Design veranderde alles.

Nu leef ik mijn droomleven op Curaçao en laat ik jou zien hoe jij JOUW droomleven manifesteert. In jouw unieke design zit alles wat je nodig hebt om het tij te keren. Het is nu tijd voor succes, voldoening en een leven waar je échte vervulling uithaalt.

Laat me je meenemen terug naar je ware zelf zodat jij het leven krijgt waar je altijd van hebt
gedroomd.

Liefs,
Lindy

Wat is Human Design?

Human Design is een systeem gebaseerd op jouw geboortetijd, geboortedatum en geboorteplaats. Ra Uru Hu (zijn echte naam is Alan Krakower) heeft het Human Design systeem gechanneld in 1987. Het systeem is een combinatie van astrologie, het Hindu-Brahmin Chakra systeem, de I Ching, Kaballah en kwantumfysica.

Human Design laat je heel praktisch zien hoe je als je echte zelf kunt leven. Authentiek en uniek. Alles staat in jouw zogenaamde Human Design bodygraph. Zodra je begint te leven zoals jij ontworpen bent, begint het leven vóór je te werken. Het voelt niet langer als moeilijk en zwaar, maar wordt comfortabel en prettig. Je begrijpt jezelf op energetisch niveau en daarmee komt een diepe acceptatie voor wie je echt bent. Iedereen is perfect ontworpen. We hebben allemaal ons eigen levensdoel, gaves en krachten zodat we de wereld een stukje mooier maken. Human Design is de gebruiksaanwijzing die je daarbij begeleidt. 

Vertel me alles over mijn Human Design!

 

chart

Hoi, ik ben Lindy

Midden 2020 kreeg ik de diagnose PTSS na een ongeval met ons oudste zoontje van toen 6 jaar. Ik dacht dat mijn leven voorbij was. Door zijn ongeval was ik ervan overtuigd dat er een dag zou komen waarop het opnieuw mis zou gaan en wij hem voor altijd zouden moeten missen. Ik kon nergens anders meer aan denken. Het beheerste mijn dagen en mijn leven door psychische en lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en paniekaanvallen.

Gelukkig wist ik vrij snel dat ik hierbij hulp nodig had en na een paar maanden zat ik bij een psycholoog.

In die periode ben ik me gaan afvragen of ik überhaupt wel gelukkig was. Was mijn leven wel een leven waar ik blij van werd?

Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik faalde in mijn werk. Ik was niet in staat eindeloos door te gaan. Ik had ook eigelijk geen interesse in werken voor een baas en ik wist eigenlijk sowieso niet waar ik dan wél interesse in had.

Het toeval (nu geloof ik niet meer in toeval) was dat ik in die periode een filmpje zag van Oprah Winfrey waarin zij het over de Wet van Aantrekkingskracht heeft en over de theorie van Newton dat alles wat je uitstoot een gelijke reactie aantrekt. Dat wil zeggen dat wanneer je liefde voelt en dus uitstraalt je ook liefde terug krijgt.

Maar om liefde te voelen moet je eerst liefde voor jezelf voelen. Hoe kun je dat voelen wanneer je niet het leven leeft waar je gelukkig van wordt?

Ik gooide mijn leven radicaal om. Alles wat me een negatief gevoel gaf liet ik los en ik begon te doen wat goed voelde. Zo begon ik als Australian Labradoodle fokker en ook dook ik helemaal in de wereld van spiritualiteit.

Niet lang daarna was mijn eerste kennismaking met Human Design. Alles viel op z’n plek toen ik las dat ik een Projector ben. Ik ben gemaakt om anderen te helpen en te begeleiden. Maar ook om me af te zonderen en rust te hebben.

Dát gevoel. Die herkenning, die bevestiging, dat echte geluksgevoel. Dat is wat ik anderen ook zo gun.

Hoe ver dat gevoel ook weg lijkt, het is er echt voor iedereen. En Human Design helpt je om die ontdekkingstocht daarnaartoe te verkorten.

Het is mijn missie om mensen te begeleiden naar een leven in flow

In een uitgebreid en vooral praktisch verslag van meer dan 50 pagina’s lees je hoe jij (of iemand die je lief hebt) ontworpen bent en hoe je dit kunt toepassen om jouw hoogste potentieel te bereiken.

Je vindt in jouw persoonlijke Human Design blauwdruk uiteraard onder andere jouw type, strategie, autoriteit, profiel, definitie, centrums en kanalen. Zo weet jij na het lezen hoe je jouw energie in kan zetten zodat het leven makkelijk voelt, hoe jij op jouw bedoelde levenspad komt en blijft, hoe je beslissingen mag nemen, hoe jij merkt dat je van je levenspad afwijkt en nog veel meer waardevols. Je leven is niet meer hetzelfde als je jouw unieke (want jouw design is het bewijs dat jij écht uniek bent!) design gaat leven..

Maar wat deze blauwdruk nog beter maakt, is dat ik je niet alleen informatie geef, maar het vooral praktisch is. Ik geef jouw valkuilen aan en hoe je ze ombuigt naar jouw kracht. Ik heb zelf ervaren hoe prettig het is als je gewoon leest: “oké jij voelt of doet nu misschien zo, maar dít is de bedoeling”

 

Wat kun je verwachten van jouw Human Design Blauwdruk Boek?
Hier een voorbeeld van de inhoudsopgave:

Wat kun je verwachten van jouw Human Design Blauwdruk Boek?

Hier een voorbeeld van de inhoudsopgave:

inhoudsopgave blauwdruk

ALIGNED: Mijn online programma

Alles wat je nodig hebt op je design écht te belichamen!

Van alles vind je video’s én een werkboek in het programma, zodat jij niet alleen informatie opneemt, maar gaat toepassen. De wet van Actie is nodig! 😉

Inclusief meditatie om je te verbinden met de energie van liefde.
En twee meditaties om angst en emoties los te laten.

ALIGNED: Mijn online programma

Alles wat je nodig hebt op je design écht te belichamen!

Van alles vind je video’s én een werkboek in het programma, zodat jij niet alleen informatie opneemt, maar gaat toepassen. De wet van Actie is nodig! 😉

Inclusief meditatie om je te verbinden met de energie van liefde.
En twee meditaties om angst en emoties los te laten.

Contactform toevoegen