0623996722

Ons team

Wie zijn wij?

CBsolutions

Ons team

Carmen

Webdesigner & eigenaar

Carmen is de vrouw achter CBsolutions. In 2020 heeft Carmen CBsolutions opgericht en is zij gestart met het bouwen van website en webshops voor klanten. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk.

Na 1,5 jaar alleen te hebben gewerkt is het tijd voor uitbreiding van ons team, zodat wij onze klanten kunnen helpen met nog meer expertise.

Carmen houdt van:
– Gezelligheid
– Racefietsen
– Lekker eten
– Wijn drinken
– Lachen
– Nieuwe dingen proberen
– Online ondernemen
– Haar gezin

Tara

Student Media Vormgeving

Tara is een creatieve duizendpoot. Zij springt naast haar studie bij wanneer het druk is. Tara is vliegensvlug op de computer en maakt de mooiste online creaties.

Tara houdt van:
– Fotograferen
– Sporten

Sandra
E-mailmarketing expert

Sandra Meessen is een pro in het inrichten van e-mailmarketingsystemen (ActiveCampaign/Mailblue). Zij is technisch VA en staat altijd klaar om onze klanten van dienst te zijn.

Sandra houdt van:
– Wandelen
– Lekker eten
– Reizen (Amerika) 
– Sport volgen (wielrennen, Formule 1, wintersport)

CBsolutions

Blog

Binnenkort online

FAQ

Veel gestelde vragen

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer je contact opneemt via de telefoon of ons contactformulier plannen wij een intakegesprek in. Alle wensen worden besproken. Binnen een aantal dagen ontvang je een offerte van ons. Nadat wij akkoord hebben op de offerte ontvang je van ons een checklist met welke informatie wij graag ontvangen. Na ontvangst van alle gegevens kunnen wij starten met het maken van de nieuwe website! Startdatum staat vermeld in de offerte.

Voor wie maken wij websites?

Wij maken websites en webshops voor verschillende bedrijven.

Wat hebben we nodig om te starten?

Na een intakegesprek volgt er een offerte. Wanneer de offerte akkoord is ontvang je een overzicht met welke informatie wij nodig hebben om te kunnen starten met de bouw van de nieuwe website. Hierbij kan je denken aan inloggegevens, teksten en afbeeldingen.

Wat bespreken we tijdens een intake gesprek

Tijdens een intake bespreken wij de wensen voor een nieuwe website. Wat het doel is van de website (informatief, verkoop) en wat de doelgroep is. 
Wij kunnen alleen een relevante website bouwen wanneer deze aspecten duidelijk zijn. 

Hoelang duurt het voordat een nieuwe website online staat?

De doorlooptijd van een website is afhankelijk van de aangeleverderde input. Wanneer alle informatie, teksten en afbeeldingen zijn ingeleverd is een website in ongeveer twee weken klaar. Hierna volgt een laatste controlegesprek. 

In welke regio zijn wij werkzaam?

Wij zijn gevestigd in Mijdrecht (provincie Utrecht). Omdat ons werk online kan worden uitgevoerd werken wij met klanten in heel Nederland.

Contant opnemen

Mijdrecht

Klanten uit heel Nederland

Open

Ma t/m vr 9.00-17.00

Bel ons

06-23996722