Ontdek Online Ondernemen

Online cursus

Cursus – Ontdek Online Ondernemen

Jaaaa, in januari begint mijn online cursus Ontdek Online Ondernemen! 

Wil jij starten met online ondernemen of ben je al ondernemer en ontbreekt een stabiele omzet? Dan is deze cursus wat je zoekt! Binnen 6 weken zet je een stabiele basis neer voor jouw online bedrijf. 

 

Masterclass Online Ondernemen

De eerste 10 deelnemers stappen in voor 49,-

Herken je dit?

❔ Je bent al ondernemer of wilt starten
❔ Je wilt graag ONLINE ondernemen
❔ Je merkt dat je het lastig vindt om jouw bedrijf online écht neer te zetten
❔ Je weet soms niet waar je moet beginnen
❔ Je hebt geen idee welke programma’s je echt nodig hebt

Wat leer je in deze Cursus?

💜 Hoe je een sterke basis neerzet voor jouw bedrijf
💜 Welke tools je wel en niet nodig hebt om online te ondernemen
💜 Stap voor stap neem ik je mee hoe je een online bedrijf bouwt
💜 Hoe je online verder kan groeien
💜 Hoe je het plezier erin houdt én daadwerkelijk stappen zet


Inhoud van de cursus

Module 1: Welkom
Module 2: Een sterke basis
Module 3: Online Ondernemen
Module 4: Onmisbare en misbare tools
Module 5: Lanceren
Module 6: Statistieken & groei

Start januari 2023: Je kan de cursus op jouw eigen tempo volgen.

Hi, ik ben Carmen. Jouw technische vrouw voor alles wat zich online afspeelt. In 2020 startte ik als huismoeder en in de afgelopen jaren bouwde ik een succesvol online bedrijf op. Ik ondersteun meerdere ondernemers met de dagelijkse online werkzaamheden binnen hun bedrijf. Omdat ik de laatste tijd vaak vragen krijg over hoe ik mijn online bedrijf heb opgezet, heb ik besloten om een cursus te ontwikkelen waarin ik al mijn kennis met je deel!