0623996722

Over

CBsolutions

Van huismoeder naar ondernemer

Hi, ik ben Carmen! Jouw technische vrouw! In 2020 startte ik vanuit huis (met 4 jonge kinderen en nul ervaring als ondernemer) mijn online bedrijf. Eigenlijk is mijn bedrijf en het helpen van andere ondernemers mijn hobby geworden en hoe mooi is het om van je hobby je werk te maken. 

In de eerste twee jaar lag mijn focus voornamelijk op het maken van websites en webshops. Iets wat ik nog steeds heel graag doe. Maar er was vraag naar meer, meer online diensten, automatiseringen, hulpvragen hoe je een online bedrijf op zet, klanten die mij maandelijks inhuren voor technische werkzaamheden.

Kortom er bleek een grote vraag te zijn naar online diensten. In 2023 ben ik begonnen met het verzamelen van een team om mij heen. Allemaal experts in hun eigen online vakgebied. Ik vond het super spannend, maar mijn bedrijf is in 2023 uitgegroeid tot een agency. Zodat wij nog meer klanten online verder kunnen helpen!

cbsolutions websites webdesign wordpress onderhoud

Masterclass Online Ondernemen

Wil jij starten met online ondernemen of ben je al ondernemer en wil je graag online verder groeien? Je bent van harte welkom bij mijn Masterclasses over Online Ondernemen. Deelname is gratis. Het doel van de Masterclass is om do’s en dont’s te leren van een ervaren Online Ondernemer. Na de Masterclass Het kan niet anders dat je na de Masterclass vol nieuwe energie zit!

Heb je specifieke vragen? Stuur een mail naar info@cbsolutions.nl, dan kan ik jouw vraag (anoniem) beantwoorden in de volgende sessie.

Wist je dat ik bezig ben met het ontwikkelen van een cursus? In de cursus Onbeperkt Online Ondernemen leer ik jou in 6 weken hoe je start als online ondernemer, welke tools handig zijn, hoe je volhoudt als het tegen zit en nog zoveel meer.