Portfolio

coaching at chantal
Coaching @ Chantal - Voorschoten

In 2021 hebben wij een nieuwe website gemaakt voor Coaching at Chantal. Op de website vind je Chantal haar coaching aanbod en geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor een nieuwsbrief. 

Technische specificaties: WordPress/MailChimp 

Goed om te weten: Het kan niet anders dan dat je bij Chantal op je gemakt bent. Of het nu gaat om een coachingsgesprek, coachingswandeling of yogales. Ontspanning staat op nummer één!

BLT food - Den Haag

Voor BLT-food hebben wij in 2020 deze website met take-away webshop gebouwd. Bestellingen worden automatisch geprint door middel van ons zelf ontwikkelde script. 

Technische specificaties website: WordPress/WooCommerce

Technische specificaties printfunctie: Visual Basic for Applications (VBA) en PowerShell.

Goed om te weten: Op de Theresiastraat in Den Haag vind je deze gezellige lunchroom! Alle producten zijn vers en homemade. 

wemys
Wemy's - Schagen

In de zomer van 2021 is de website van Wemy’s in een nieuw jasje gestoken. Wij hebben de lay-out van de website opnieuw vorm gegeven en verzorgen het technisch onderhoud. 

Technische aspecten: WordPress/WooCommerce

Goed om te weten: Wemy’s is een kleurrijke winkel in Schagen. Kom je niet uit de buurt? Dan shop je de vrolijke items gewoon online! 

Komopbezoek

Komopbezoek is ontwikkeld in 2018. Destijds waren wij opzoek naar een geschikte online bezoekplanner en besloten er zelf één te maken. Komopbezoek is uitgegroeid tot dé gratis bezoekplanner van Nederland. Binnenkort ook beschikbaar voor zorginstellingen en scholen.

Nieuwe functies in ontwikkeling: Nieuwe mobiele versie. 

Technische specificaties: HTML, CSS, PHP, MySQL. 

Goed om te weten: Geschikt voor ziekenbezoek, familiebezoek en kraambezoek. Onlangs is de 2000ste bezoekkalender in gebruik gegaan.

Stal Kelyna

Dana heeft mij vorig jaar benaderd om te helpen met het ontwikkelen van een website voor Stal Kelyna. Tijdens een Cursus WordPress heeft Dana met hulp van Carmen binnen een aantal dagen deze website neergezet. Carmen heeft ondersteund in de technische aspecten en samen hebben zij daarna de website verder invulling gegeven. Sinds het online gaan van de website zijn er al vijf nieuwe paarden bijgekomen op Stal Kelyna!

Technische specificaties: WordPress Cursus

Goed om te weten: In Aalsmeer vind je deze gezellige pensionstal waar je paard echt paard kan zijn. Vanaf Stal Kelyna rijdt je gemakkelijk naar het Amsterdamse bos voor een heerlijke buitenrit. 

Onze klanten

Social media uitbesteden

Wil je groeien met jouw bedrijf en minder tijd kwijt zijn aan social media? Ons team neemt deze werkzaamheden graag uit handen.

Altijd verzekerd van:

  • Nieuwe content
  • Een duidelijke strategie
  • Content passend bij de huisstijl