Social media

Wanneer Social media uitbesteden? 

– Je wilt investeren in de groei van jouw bedrijf
– Je hebt geen idee waar je moet beginnen
– Te weinig tijd of de kennis om dit zelf te doen
– Je weet niet hoe je online aan nieuwe klanten kan komen
– Eigen inbreng en ideeën zijn altijd welkom, maar niet noodzakelijk

Voordelen

Internet en social media zijn niet meer weg te denken in de huidige tijd. Een groot deel van alle volwassenen besteedt dagelijks tijd op social media. Online zichtbaarheid is effectief, relatief goedkoop en bereikt veel potentiële klanten. Marketing via jouw social media kanalen is een effectieve manier om jouw bedrijf te laten groeien. Wanneer je besluit om social media uit te besteden, ben je altijd verzekerd van nieuwe content en een duidelijke strategie. Wij brengen eenheid in de verschillende social media kanalen in de huisstijl van jouw bedrijf, zo is deze herkenbaar voor jouw (potentiele) klanten. Met veel passie en plezier zorgen wij dat jouw bedrijf online zichtbaar wordt.  

Werkwijze

Wij starten altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek brengen wij in kaart welke wensen er zijn en kunnen wij beoordelen hoe de uitgangspositie is. Waar nodig kunnen wij de Social media kanalen van jouw bedrijf (opnieuw) inrichten. Samen brengen wij de doelgroep in kaart, bespreken wij specifieke wensen en kunnen wij adviseren. Elke bedrijf is uniek en verdient eigen opvallende content. Wanneer het wenselijk is, kunnen wij ook de website van jouw bedrijf optimaliseren. 

Na het intakegesprek maken wij een plan van aanpak. Hierin staan onderzoeksresultaten, voorbeelden van content en afspraken beschreven. 

Meerdere keren per week posten wij nieuwe content. Per maand sturen wij eerst de gecreëerde content per mail.  Eén keer per maand is er (telefonisch) overleg, om bijzonderheden te bespreken. Wij horen tussendoor graag nieuwtjes of belangrijke zaken, zodat wij dit kunnen verwerken in de content. Wij zijn voor onze klanten 7 dagen per week bereikbaar via Whatsapp en e-mail. Op die manier zijn wij altijd op de hoogte en betrokken. Eigen inbreng en ideeën zijn altijd welkom, maar niet noodzakelijk.

Wat zijn de kosten om Social media uit te besteden?

De kosten voor het uitbesteden van Social media worden door meerdere factoren bepaald: Hoeveel verschillende Social media kanalen heeft het bedrijf? Wordt er (beeld)materiaal aangeleverd of gaat ons team dit verzorgen. Social media uitbesteden kan al vanaf € 175,- excl BTW per maand. 

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.