0623996722

CBSOLUTIONS

Meer dan webdesign

Start als VA

CBsolutions

Leuk dat je onze website bekijkt. Je vindt hier meer informatie over ons website-aanbod speciaal voor cursisten van de opleiding Start als VA van Nicole Bunschoten. Nicole was op zoek naar een webdesigner die het bouwen van de website tijdens de opleiding uit handen kan nemen, speciaal voor wie geen tijd of feeling mee heeft. 

Onze werkwijze is persoonlijk en met oog voor detail. Voor onze klanten bouwen wij websites en kunnen wij de complete branding verzorgen. Een website is niet alleen meer een visitekaartje, een website moet klanten opleveren, functioneel en mooi zijn. Wij denken op strategisch vlak graag mee om bedrijven online vorm te geven, efficiënt in te richten en te laten groeien. Een goede start voor jouw online onderneming!

cbsolutions webdesign website webshop bouwen

Passie voor webdesign & branding

BLTfood
interimmd logo
bonnet actief webdesign & branding

CBSOLUTIONS

StartalsVA websitepakketten

Goede Start

WordPress Divi website

4-5 pagina’s
404 pagina
Lay-out conform huisstijl
Mobile friendly

€ 750,-

Vliegende start

WordPress Divi website en SEO

4-5 pagina’s
404 pagina
Lay-out conform huisstijl
Mobile friendly en SEO proof

€ 850,-

Jouw merk

Complete branding

Logo
Favicon
Kleurenpallet
Bijpassende lettertypen

€ 400,-

Aanvullende informatie

Vanuit de opleiding wordt de Divi licentie en hosting verzorgd. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons of Nicole op. Wij helpen je graag verder.

Voorstellen

Hi, ik ben Carmen Bakker. Ik heb een passie voor het online ondersteunen van ondernemers. Een idee vormgeven naar een bedrijf. Sinds 2020 ben ik de trotse eigenaar van CBsolutions. Het begon met het maken van websites en webshops, later hebben wij onze diensten uitgebreid naar socialmediabeheer en het verzorgen van een complete branding. Op deze manier kunnen wij onze klanten online van a-z ondersteunen.
In drukke tijden springt mijn man Paul graag bij, hij is een ervaren IT specialist met meer dan 15 jaar ervaring. Ook Tara helpt mij graag, zij is student mediavormgeving en is altijd op de hoogte van de laatste trends. 

Contact

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Carmen is een fijne adequate hulp voor ondernemers als ik. Ik merkte in alles dat ze weet wat ze doet. Ik word als klant ook niet ‘lastig gevallen’ met ingewikkelde technische zaken en ik heb het gevoel dat alles kan en mogelijk is. En dat zelfs als ik iets meer vraag, er toch weer oplossingen komen. Het voelt vooral fijn om hierop terug te kunnen vallen en te weten dat ze er is.

Jetske Osterthun

Bureau Blik-Opener

Wat is het ontzettend fijn samenwerken met Carmen! In een mum van tijd, een webshop voor onze lunchroom opgezet. Goede oplossingen en ideeën en wanneer iets toch onmogelijk lijkt, zorgt cbsolutions ervoor dat het toch lukt! Met recht: “Meer dan webdesign.” Benieuwd? Kijk zelf maar op www.blt-food.nl 

Anne-Sophie Maigret

BLT food

Contact opnemen

Mijdrecht

Klanten uit heel Nederland

Open

Ma t/m vr 9.00-17.00

Bel ons

06-23996722