Tijd voor een nieuwe website?

Ben jij ondernemer en wil je eindelijk die mooie nieuwe website? Wij maken websites op maat voor jouw bedrijf en passend bij de doelgroep. Jouw nieuwe website wordt het visitekaartje van het bedrijf!

Unieke websites
Wij werken met verschillende programma’s en zijn niet gebonden aan standaard templates. Wij hebben oog voor jouw wensen en die van jouw klanten. Waar nodig kunnen wij advies geven en een creatieve rol hebben in het ontwerp van jouw website. Op verzoek kunnen wij ook bijpassende webteksten schrijven en afbeeldingen verzorgen in de gewenste stijl. 

Responsive
Omdat de meeste bezoekers van jouw website een smartphone gebruiken, worden onze websites standaard zo gemaakt dat ze geschikt zijn voor mobiel gebruik. 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Er is veel mogelijk!

Website onderhoud

Jouw bedrijf en de markt zijn altijd onderhevig aan veranderingen. Daarom is het belangrijk om de website van jouw bedrijf ook up-to-date te houden. Niets is vervelender dan een website met achterhaalde informatie. Dit is echt een gemiste kans. Hou jouw huidige en potentiële klanten nieuwsgierig! Wij kunnen op maandelijkse basis de website bijhouden en voorzien van informatie wanneer jij hier zelf geen tijd voor hebt.

Liever zelf je website onderhouden?

Geen probleem. Wanneer je het website onderhoud liever in eigen hand hebt, kun je dit gewoon zelf blijven doen. Onze WordPress websites zijn gebruiksvriendelijk, zodat jij zelf foto’s en teksten kan toevoegen. Daar heb je ons niet meer voor nodig.
Mocht je later hulp nodig hebben of vragen hebben over het website onderhoud kan je contact met ons opnemen. Wij rekenen hiervoor enkel een uurprijs om je weer op weg te helpen.

Functionele websites

Wij maken ook functionele websites. Bijvoorbeeld webshops, websites met extra functionaliteiten, activiteitenplanners of patiëntenplanners. Omdat het maken van een plansysteem maatwerk en erg specialistisch is kunnen wij pas een prijsindicatie geven nadat wij een vrijblijvend intake gesprek hebben gehad. Neem contact op voor de mogelijkheden.