0623996722

Webdesign

Webdesign

Wat is webdesign eigenlijk? Webdesign is kort door de bocht eigenlijk de lay-out van een website. Je kan kiezen voor een standaard template of een ontwerp voor jouw website laten maken. Het voordeel van het laten ontwerpen van een eigen webdesign voor jouw bedrijf is dat er hierbij ook rekening wordt gehouden met de functionaliteit van de website en dat alle onderdelen van de website zijn afgestemd op de branding van het bedrijf.

Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn vindt er eerst een vrijblijvend gesprek plaats, waarin de wensen worden besproken. Welk doel dient de website, welke functies moeten er in de website zijn verwerkt en welke stijl past er bij jouw bedrijf. Na dit gesprek kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen.

Ontwerpen

Door onze ervaring kunnen wij adviseren en een creatieve rol hebben in het ontwerp van jouw website. Wij maken websites op maat voor jouw bedrijf en passend bij de doelgroep. De tijd dat een website enkel een visitekaartje is voor het bedrijf is voorbij. Onze websites zijn functioneel, modern en worden ontworpen met oog op conversie.

Wij bieden ook aanvullende diensten aan, zoals SEO-pakketten, verzorgen van afbeeldingen en content, branding en logo-ontwerp.

 

Maatwerk

Wij maken dagelijks functionele websites. Hierbij kan je denken aan webshops, websites met extra functionaliteiten, activiteitenplanners of patiëntenplanners. Omdat het maken van een plansysteem maatwerk en specialistisch werk is kunnen wij pas een prijsindicatie geven nadat wij een vrijblijvend intake gesprek hebben gehad. Tijdens dit gesprek bespreken wij de wensen en specifieke functies.  Maatwerk is ons specialisme.

Webshops

Webshops zijn populairder dan ooit. Zowel als losse online business als naast een stenen winkel. Het hebben van een webshop naast een stenen winkel is gewoon extra inkomsten. De doelgroep wordt hierdoor groter en de winkel krijgt meer bekendheid. Natuurlijk kan het ook zijn dat er alleen een webwinkel is, heb je niet de ambitie om een winkelpand te huren, maar wil je vanuit huis werken als ondernemer kan je laagdrempelig starten met een webshop. Voor een webshop is het erg belangrijk dat de website snel laad, het aanbod duidelijk te vinden is, er aandacht besteedt is aan SEO en dat de website gemakkelijk bij te houden is.
Wij maken al webshops vanaf € 2990,-.

Website onderhoud

Website onderhoud is essentieel om een website technisch goed te laten werken. Ook is het fijn voor klanten als er altijd actuele informatie staat op een website. Een website met oude informatie erop kan de indruk wekken dat er geen producten meer worden verkocht of de diensten niet actueel zijn.

Goed onderhouden websites met nieuwe content komen hoger in de zoekmachines. Wij bieden al website onderhoud aan vanaf € 49,- per maand.

 

website onderhoud SEO plugins updates backup

Snel online

Wij helpen onze klanten snel aan een nieuwe website en technische problemen kunnen wij spoedig verhelpen 

Responsive

Standaard zijn onze websites geschikt voor mobiel gebruik

Uniek

7 dagen per week bereikbaar voor onze klanten

Kennis maken?

Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn vindt er eerste een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats, waarin wensen worden besproken. Welk doel dient de website, welke functies moeten er in de website zijn verwerkt en welke stijl past er bij het bedrijf. Wij maken website op maat bij bedrijf en doelgroep. De tijd dat een website enkel een visitekaartje voor het bedrijf is, is écht voorbij.

contact

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Carmen is een fijne adequate hulp voor ondernemers als ik. Ik merkte in alles dat ze weet wat ze doet. Ik word als klant ook niet ‘lastig gevallen’ met ingewikkelde technische zaken en ik heb het gevoel dat alles kan en mogelijk is. En dat zelfs als ik iets meer vraag, er toch weer oplossingen komen. Het voelt vooral fijn om hierop terug te kunnen vallen en te weten dat ze er is.

Jetske Osterthun

Bureau Blik-Opener

Carmen heeft voor onze bedrijven prachtige websites gemaakt. Ze denkt goed mee, voelt de sfeer aan en zet dit om in woorden, kleuren en afbeeldingen.

Ook voor onze online diensten die Carmen voor ons uitvoert zijn we erg tevreden, ze heeft o.a. voor ons flyers en posters ontworpenen onderhoudt een deel van onze sociale media. Ze is goed bereikbaar en reageert altijd super snel op mail en appjes. Dat is erg fijn samenwerken en het scheelt ons een hoop werk. 

Kortom: wij zijn erg tevreden en raden CBsolutions aan iedereen aan!

Alexander en Esther Bonnet

PGB zorg voor kinderen

Carmen heeft eerder een website voor mij gebouwd. Toen ik mijn bedrijf
besloot om te vormen, omdat de oude jas niet meer paste, was het voor mij
dan ook logisch om opnieuw bij CB Solutions aan te kloppen.

Carmen wist mijn wensen ook nu weer goed vorm te geven. Tussentijds
overleg zorgde ervoor dat ik goed op de hoogte was van de vorderingen en
ook kon aangeven wat ik anders wilde. En ook wanneer iets niet direct lukt
zoals bedacht, zoekt ze naar een manier om het voor elkaar te krijgen.

Chantal Rijsbergen

Coaching at Chantal

Wat is het ontzettend fijn samenwerken met Carmen! In een mum van tijd, een webshop voor onze lunchroom opgezet. Goede oplossingen en ideeën en wanneer iets toch onmogelijk lijkt, zorgt cbsolutions ervoor dat het toch lukt! Met recht: “Meer dan webdesign.” Benieuwd? Kijk zelf maar op www.blt-food.nl 

Anne-Sophie Maigret

BLT food

Carmen heeft mij geweldig geholpen met het opfrissen van mijn website. Haar ideeën zijn concreet, vernieuwend en ze doorziet snel wat er beter kan. Ze neemt je mee in het proces, waardoor je betrokken blijft en het product bij je blijft passen.

Omdat Carmen mijn website onderhoud doet, kan ik het helemaal loslaten. Ze komt zelf met ideeen en/of verbeteringen. In combinatie met een open en duidelijke communicatie, geeft me dat vertrouwen en rust.

Suzan Renet

TandartsRenet

Carmen heeftsupersnel en super kundig mijn website helemaal up-to-date gemaakt. Problemen waar ik al maanden tegen aanliep zijn binnen een dag opgelost en mijn website loopt weer op rolletjes!

Heel blij dat ik niet zelf ben gaan klungelen, dat had me veel tijd gekost en frustratie opgeleverd.

Carmen werkt snel, weet waar ze het over heeft en is heel prettig in de communicatie!

Dit is zeker een dienst waar ik vader gebruik van ga maken!

Claudia Penders

Claudiapenders.nl

Staat jouw review binnenkort hier?

Wij vinden het altijd fijn om reviews van onze klanten te ontvangen. Stuur ons gerust een e-mail met jouw review. Wij plaatsen deze graag op onze website.

Ons team

CBsolutions

Mijdrecht

Klanten uit heel Nederland

Open

Ma t/m vr 9.00-17.00

Bel ons

06-23996722

Mijdrecht

Klanten uit heel Nederland

Open

Ma t/m vr 9.00-17.00

Bel ons

06-23996722