Tijd voor een nieuwe website?

Ben jij ondernemer en wil je eindelijk die mooie nieuwe website? Wij maken websites op maat voor jouw bedrijf en passend bij de doelgroep. Jouw nieuwe website wordt op maat gemaakt en is straks het visitekaartje van het bedrijf!

Unieke websites
Wij werken met verschillende programma’s en zijn niet gebonden aan standaard templates. Wij hebben oog voor jouw wensen en die van jouw klanten. Waar nodig kunnen wij advies geven en een creatieve rol hebben in het ontwerp van jouw website. Op verzoek kunnen wij ook bijpassende webteksten schrijven en afbeeldingen verzorgen in de gewenste stijl. Uiteraard kan je deze ook zelf aanleveren.

Responsive
Omdat de meeste bezoekers van jouw website een smartphone gebruiken, worden onze websites standaard zo gemaakt dat ze geschikt zijn voor mobiel gebruik. 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

Website onderhoud

Jouw bedrijf en de markt zijn altijd onderhevig aan veranderingen. Daarom is het belangrijk om de website van jouw bedrijf ook up-to-date te houden. Niets is vervelender dan een website met achterhaalde informatie. Het is zonde als je klanten mis loopt, omdat deze na een bezoek aan de website voor een andere partij kiezen.
Vermeld regelmatig iets nieuws op je website en houdt je huidige en potentiële klanten nieuwsgierig! Wij kunnen op maandelijkse basis updates uitvoeren en de website voorzien van nieuwe informatie wanneer jij hier zelf geen tijd voor hebt.

Liever zelf je website onderhouden?

Geen probleem! Wanneer je het website onderhoud liever in eigen hand hebt, kun je dit gewoon zelf blijven doen. Onze WordPress websites zijn gebruiksvriendelijk, zodat jij zelf foto’s en teksten kan toevoegen. Daar heb je ons niet meer voor nodig. Ook het bijhouden van onze webshops is makkelijk, je hebt ons niet nodig om nieuwe producten toe te voegen of prijswijzigingen door te voeren. Je regelt dit snel en gemakkelijk zelf. Dat kan echt iedereen.
Mocht je later hulp nodig hebben of vragen hebben over het website onderhoud kan je gewoon contact met ons opnemen.

Functionele websites

Wij maken ook functionele websites. Bijvoorbeeld webshops, websites met extra functionaliteiten, activiteitenplanners of patiëntenplanners. Omdat het maken van een plansysteem maatwerk en specialistisch werk is kunnen wij pas een prijsindicatie geven nadat wij een vrijblijvend intake gesprek hebben gehad. Tijdens dit gesprek bespreken wij de wensen en specifieke functies. Neem contact op voor de mogelijkheden.