0623996722

Website onderhoud

Website onderhoud

Website onderhoud abonnement

Website onderhoud is cruciaal voor een goed werkende website. Wist je dat een goed onderhouden website beter wordt gevonden in zoekmachines?
Wij onderhouden WordPress websites voor onze klanten, zodat zij altijd een goed werkende website hebben, geen technische problemen ondervinden en met vragen terecht kunnen.

Waaruit bestaat het abonnement?
– Maken back-ups
– Updates uitvoeren
– Kleine aanpassingen.

Voor maar € 49,- per maand heb jij geen omkijken meer naar het onderhoud van jouw website. Eén maand gratis bij vooruit betaling voor een jaar.

Website APK

Wij horen vaak dat klanten vast lopen met technische problemen, geen updates durven uit te voeren, geen goede back-up hebben van hun website. Het ontbreekt aan tijd of technische kennis.

Het is vervelend wanneer er informatie verloren gaat, omdat er geen back-ups zijn. Of de website wordt steeds trager, waardoor  het laden langer duurt en je klanten misloopt. Wij hebben een website APK ontwikkeld, zodat alles rondom de website weer soepel verloopt.

Wil je geholpen worden met technische problemen of de website eens een goede onderhoudsbeurt geven? Voor slechts € 129,- zorgen wij ervoor dat jouw website weer helemaal up-to-date is.

 

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Carmen heeft supersnel en super kundig mijn website helemaal up-to-date gemaakt. Problemen waar ik al maanden tegen aanliep zijn binnen een dag opgelost en mijn website loopt weer op rolletjes!

Heel blij dat ik niet zelf ben gaan klungelen, dat had me veel tijd gekost en frustratie opgeleverd.

Carmen werkt snel, weet waar ze het over heeft en is heel prettig in de communicatie!

Dit is zeker een dienst waar ik vaker gebruik van ga maken!

Claudia Penders

Embodiment Coach, claudiapenders.nl

Omdat Carmen mijn website onderhoud doet, kan ik het helemaal loslaten. Ze komt zelf met ideeën en/of verbeteringen. In combinatie met een open en duidelijke communicatie, geeft me dat vertrouwen en rust.

Omdat Carmen mijn website onderhoud doet, kan ik het helemaal loslaten. Ze komt zelf met ideeen en/of verbeteringen. In combinatie met een open en duidelijke communicatie, geeft me dat vertrouwen en rust.

Suzan Renet

Tandarts bij Tandartspraktijk Renet

Mijdrecht

Klanten uit heel Nederland

Open

7 dagen per week bereikbaar

Bel ons

06-23996722

Mijdrecht

Klanten uit heel Nederland

Open

7 dagen per week bereikbaar

Bel ons

06-23996722